Hellemyr-gutten, som har vært veldig skadeforfulgt etter at han forlot Start til fordel for Lillestrøm, startet sin første fotballkamp siden cupfinalen for to sesonger siden, da han i går spilte 70 minutter mot MK i Idrettsparken.

— Det er selvfølgelig godt å være tilbake i kamp. Selv om jeg merker at jeg er litt reservert i noen dueller, fungerer kroppen ganske bra, sier Johnsen etter 3-1 tapet for MK.

Les også:

Utenfor garderobene blir det spøkt med gamle minner fra sesongene hvor MK og Start kjempet side om side om å være landsdelens beste.

- Jeg kan jo ikke akkurat si at tapet brakte fram gode minner, nei. Men jeg er litt mer egoistisk med tanke på dagens kamp og er fornøyd med å ha fullført 70 minutter uten smerter i venstrekneet, fortsetter den tidligere Start-spilleren.

Nå ser han fram til å jobbe seg sakte, men sikkert mot en plass i førsteelleveren til Lillestrøm igjen.

— Jeg har ingen tidsperspektiv på når jeg er tilbake for fullt. Jeg har blitt skuffet så mange ganger, at jeg velger kun å fokusere på oppgavene jeg har for hver trening. Så får tiden vise når jeg kan spille på toppnivå igjen, avslutter han.