Roma gikk på en smell i Mesterligaen da laget tapte 3-2 hjemme mot Sjakhtar Donetsk i midtuken, og i går møtte supporterne opp for å vise sin misnøye på Romas treningsanlegg.

200 supportere møtte opp utenfor treningsanlegget Trigoria, kastet bengalske lys og røykbomber inn på anlegget, og krevde trener Claudio Ranieris avgang.

Søndagens opptreden mot Genoa styrket neppe Ranieris posisjon i klubben.

Riise & Co åpnet oppgjøret på beste måte, og tok ledelsen allerede etter seks minutter ved Philippe Mexes. Nicolas Burdisso doblet ledelsen like før pause, før Francesco Totti la på til 3-0 seks minutter etter hvilen.

Statistikksenter Serie A:

Men så gikk alt galt. Minuttet etterpå reduserte Rodrigo Palacio, og Alberto Paloschi sørget for nok en redusering etter 69 minutter.

Palacio utlignet kvarteret før slutt, og Paloschi fullførte den fantastiske snuoperasjonen med sitt 4-3-mål etter 86 minutter.

En snuoperasjon som gjør framtiden til Claudio Ranieri svært uviss.

– Vi skal ta oss tid til å tenke oss om. Vi må ta en forsiktig evaluering av tingene, men alt vil bli bestemt i løpet av kvelden eller i morgen, sa Romas klubbdirektør Gianpaolo Montali ifølge NTB.

– Inntil videre er Ranieri Romas trener. La oss tenke igjennom dette. Dette er ikke riktig tidspunkt for å reagere, fortsatte han.

Roma ligger på en skuffende 8. plass i Serie A, og har bare tatt to poeng på de fem siste kampene.

Italiensk serie A fotball søndag, 26. runde:

Chievo – Milan 1-2 (0-1). C: Gelson Fernandes (61). M: Robinho (25), Alexandre Pato (82). T: 11.000. Rødt kort: Bostjan Cesar (84), Chievo.

Fiorentina – Sampdoria 0-0. T: 21.723. Genoa – Roma 4-3 (0-2). G: Rodrigo Palacio (52, 74), Alberto Paloschi (68, 86). R: Philippe Mexes (6), Nicolás Burdisso (16), Francesco Totti (51). T. 22.180. Rødt kort: Rafinha (90), Genoa.

John Arne Riise spilte hele kampen for Roma.

Lazio – Bari 1-0 (1-0). L: Hernanes (6). T: 31.000. Lecce – Juventus 2-0 (1-0). L: Djamel Mesbah (32), Andrea Bertolacci (48). T: 9000. Rødt kort: Gianluigi Buffon (12), Juventus, Giuseppe Vives (69), Lecce.

Napoli – Catania 1-0 (1-0). N: Juan Camilo Zuniga (25). T: 43.000. Parma – Cesena 2-2 (0-1). P: Hernán Crespo (str. 64), Raffaelle Palladino (89). C: Alessandro Rosina (31), Paolo Sanmarco (78). T: 14.095. Udinese – Brescia 0-0. T: 14.000. ## Spilt lørdag:

Bologna – Palermo 1-0 (0-0). B: Daniele Paponi (90). T: 20.396. Rødt kort: Santiago Garcia (57), Palermo.

Inter – Cagliari 1-0 (1-0). I: Andrea Ranocchia (7). T: 57.891. (©NTB)