Det ble en tung kveld for John Arne Riise og Roma i går kveld. Laget tapte 2-3 hjemme for Sjakhtar Donetsk, og nordmannen var direkte skyld i ukrainernes tredje mål, da han ramlet og mistet ballen.

Riise ble byttet ut i pausen, på stillingen 1-3, og selv om italienerne reduserte èn gang i andre omgang, blir det en vanskelig returkamp i Donetsk for Claudio Ranieris menn.

Etter kampen skrev Riise om sine reaksjoner på sin egen blogg.

— Jeg er kommet hjem i leiligheten min og jeg har det ikke godt akkurat nå, men har bare behov for å skrive ned noen tanker.. Det har vært noen tøffe minutter etter kampen. Feilen min var avgjørende i dag og det er tungt å akseptere, skriver nordmannen.

Han syntes at Roma spilte godt i første omgang, men at Sjakhtar scoret på sine to første sjanser etter at Simone Perrotta hadde gitt hjemmelaget ledelsen.

- Da jeg rett etterpå er uheldig og ramler, mister ballen slik at de scorer – ja da har jeg det ikke godt inni meg. Jeg får garantert ikke sove inatt, har det mentalt tøft , men som før, jeg skal ikke la en feil ødelegge alt. Laget er inne i en tung periode nå hvor vi føler at mye går i mot oss, skriver Riise.

Mesterligaen:

30-åringen opplevde at publikum pep mot ham etter tabben, men sier at han forstår reaksjonene.

- Det å oppleve at tusenvis av tilskuere buer på meg er ingen god opplevelse, men jeg forstår frustrasjonen til fansen. Alt jeg kan si er at jeg virkelig beklager at min feil i dag ble så avgjørende. Alle gjør feil i en kamp, men når en forsvarspiller gjør en feil som meg så blir det ofte en scoring imot. Håper ikke mitt forhold til fansen kommer svekket ut av dett e.