Manchester United møter Wigan i Community Shield søndag, den tradisjonelle kampen mellom forrige sesongs serie— og cupmester. Oppgjøret på Wembley går mest sannsynlig uten Wayne Rooney på banen.

— Jeg tror ikke han kommer til å bli klar til kamp, og vil nok ikke være tilgjengelig for oss. Jeg håper selvfølgelig at han blir klar, men jeg har en følelse på at han ikke rekker det, sier Moyes til Sky Sports.

En kamp i oppkjøringen

Rooney skadet skulderen mot Real Betis på lørdag, noe som er den eneste kampen spilleren har spilt i oppkjøringen.

Den engelske landslagsspilleren var heller ikke med til Sverige denne uken da United spilte 1-1 mot AIK. Det har lenge vært spekulert om spilleren er på vei bort fra Old Trafford.

Forbannet på Moyes

Chelsea har lagt inn to bud, men foreløpig fåt nei på begge.

— Jeg kan ikke snakke om spillere fra andre lag. Men du kjenner meg. Jeg sier alltid det jeg mener, og han er en spiller jeg liker veldig godt. Jeg kan ikke si mer enn det, har Mourinho sagt tidligere ifølge Sky Sports.

Èn av grunnene til at Rooney skal ønske seg bort er at han ikke vil være noe annetvalg. Spissen skal ha blitt forbannet da Moyes uttalte at han han ligger som nummer to i køen bak Robin van Persie.

— Mitt generelle syn på Wayne, er at hvis Robin van Persie av en eller annen grunn ble skadet, vil vi trenge ham, sa Moyes.