twitterbale.jpg Foto: http://www.marca.com/2013/08/05/futbol/futbol_internacional/premier_league/1375726788.html

Ifølge spanske og engelske medier skal Real være villige til å legge 85 millioner pund (760 millioner kroner) på bordet for 24-åringen. Det vil i så fall bli ny overgangsrekord for en fotballspiller.

Avisen som har vært hyppigst med Bale-rykter er den spanske hovedstadsavisen Marca. Nå har sportsavisen funnet nok et tegn på at hurtigtoget skal være på vei til Santiago Bernabéu.

Erstattet av Lennon og Dembele

Tottenham har nemlig fjernet et bilde av Bale på sin Twitter-konto. Det samme er gjort med et bilde av Clint Dempsey, som ble solgt til Seattle Sounders i forrige uke. De to prydet venstre— og høyre-margen på klubbens offisielle Twitter-konto, men er nå erstattet av Mousa Dembélé og Aaron Lennon, skriver Marca.

Bildene som er brukt i midten av kontoen er ikke endret på. Der er det fortsatt Jan Vertonghen og Kyle Walker som pryder.

- Fremtid i Spurs

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti sa i forrige uke av klubben forhandlet med Tottenham om en overgang for hurtigtoget og at en overgang var nært forestående. Det ble imidlertid blankt avslått av Spurs-sjef Andre Villas-Boas.

-Carlo er en person jeg setter pris på og har stor respekt for, men min mening er at det var feil å gå ut offentlig med uttalelser rundt dette, sa portugiseren.

Treneren mener det er en uting å uttale seg om en spiller som ikke er deres.

- Vi har sett mange personer snakke om spillere som ikke er deres. Jeg synes vi fortjener mer respekt enn det, sa Villas-Boas som etter tapet mot Monaco var tydelig på at Bale er en del av fremtiden i Tottenham.