Aalesund har tapt syv av elleve bortekamper så langt denne sesongen, og da hjelper det lite at laget vinner hjemme om de skal henge med i toppen.

— Man må ha skudd på mål for å score og vinne kamper. Det hadde vi ikke i dag. Vi har helt åpenbart et bortekompleks og det må vi få gjort noe med. Det fungerer ikke som det skal for oss akkurat nå, sier Lindegaard.

Banens beste

Lindegaard var banens beste på Åråsen, og vartet opp med en rekke klasseredninger. Men dansken måtte til slutt se Edwin Eziyodawes skudd passere.

— Han avsluttet godt fra spiss vinkel og jeg rakk ikke få opp armene, sier keeperen som har blitt linket til blant andre Manchester United og Celtic denne sommeren. Selv er han relativt beskjeden når han skal omtale egen innsats.

- Jeg hadde et par fine redninger, men hadde også noe jeg kunne gjort bedre.

Les også:

Ingen sjanser

Aalesund skapte ikke en eneste kvalifisert målsjanse i kampen, og assistenttrener Kent Bergersen mener mye av forklaringen til det var at Tor Hogne Aarøy ble tatt ut av kampen av LSK-stopperne Frode Kippe og Mads Dahm.

— Vi skapte for lite. Problemet var at det skjedde for lite rundt Tor og han kjempet i tillegg med to midtstoppere som nesten var like store som ham. Da ble det vanskelig.

Aarøy selv var naturlig nok lite fornøyd med det som ble prestert.

- Vi kom ikke til målsjanser og dette var bare sørgelig. Men det blir vanskelig når man møter det mest duellsterke laget i serien, avslutter han.