Nigerianske Edwin Eziyodawe har slitt med formen og vært ute av LSK-laget store deler av denne sesongen. Men han har kjempet seg inn på laget igjen og takket i dag for tilliten med kampens eneste scoring mot Aalesund, og ga laget sin første seier siden 9. mai.

— Vi har ventet lenge på seier, og det har vært vanskelig for oss. Men vi har trent hardt og jeg er glad både for meg selv og for laget etter denne kampen, sier Eziyodawe.

Den hurtige nigerianeren slo gjennom i eliteserien forrige sesong som spiss, men har denne sesongen måtte ta til takke med en plass som kantspiller. Selv er han mest glad for å få spille.

— Jeg har hatt en litt vanskelig tid. Jeg har vært skadet, slitt med dårlig form og blitt satt ut av laget. Men jeg har jobbet hardt og kommet tilbake. Nå er jeg bare glad. Jeg vet jeg har en plass i dette laget og i supporternes hjerter. Men treneren vet best og jeg lytter til ham, sier han etter sesongens første scoring.

Ett år

22-åringen som kom til Lillestrøm fra nigerianske Sharks FC nettet seks ganger under fjorårets sesong, den siste på dagen ett år siden.

— På treningen i går var det en supporter som minnet meg på at det i dag er ett år siden jeg sist scoret i serien. Jeg hadde håpet på scoring, men det er vanskelig å forklare hvorfor den kom i dag. Nå skal jeg fortsette å jobbe hardt og sørge for at det kommer flere mål, sier dagens gladeste mann.

Les også:

Solid forsvar

Lillestrøm-forsvaret fungerte også godt i dagens kamp, så godt at Aalesund ikke skapte en eneste farlig målsjanse i løpet av kampen. Sammen med hjemmedebutant Mads Dahm tok Frode Kippe fullstendig luven av gjestenes angrepsvåpen Tor Hogne Aarøy.

- Dette var solid av oss. Det fungerte godt mellom meg og Mads, og vi matchet Aarøy veldig godt i duellene. De skapte lite, samtidig som vi holdt nullen og var tålmodige fremover. Nå håper jeg denne seieren gir oss selvtillit frem mot neste kamp, sier LSK-kaptein Kippe.

Video: Se høydepunkter fra Lillestrøm - Aalesund:

Lillestrøm — Aalesund: Høydepunktene