Tiger Woods havnet i bunnen av resultatlisten og er ferdigspilt i US Open etter bare to dagers spill.

Torsdag ble det 80 slag og ti over par, mens fredagen fortsatte med 76 slag og seks over slag. Med totalt 16 slag over par etter to runder var han sjanseløs på å nå cuten etter to dagers spill.

Dermed må han se lørdagens og søndagens spill fra sidelinjen. Det er bare andre gang i proffkarrieren at Tiger Woods ikke klarer cuten i en turnering. Sist gang det skjedde var i 2006. – Jeg slo litt bedre enn torsdag, men jeg fikk ingenting ut av det. På en slik bane som dette blir du fort avslørt, sa 39-åringen.

Woods har vunnet 14 majorturneringer, inkludert US Open i 2000, 2002 og 2008. Den neste turneringen som Woods skal delta i blir Bristish Open på St. Andrews i Skottland. Der seiret han i 200 og 2005. Denne gangen er han ikke blant favorittene.

Australier kollapset

Australske Jason Day sendte sjokkbølger rundt greenen da han kollapset på det siste hullet under annen dag av US Open.

Day var en av favorittene til å vinne, men da han havnet på ryggen med den ene hånden skjermende over hodet så det verre ut. Det som først virket som et ankelproblem, ble sagt å være et illebefinnende.

Caddien kom løpende til og hjalp ham på føttene igjen, og det medisinske apparatet ga Day lov til å fullføre runden. Det gjorde han til 70 slag som var rundens par, før han igjen gikk ned på kne og måtte hjelpes av banen.

(©NTB)