LERKENDAL (adressa.no): Rosenborg leverte en strålende førsteomgang mot Aalesund søndag, men i den andre omgangen kom det et virkelig skår i gleden for trønderne.

Tore Reginiussen ble liggende på gressmatten og holdt seg til den venstre foten. Rosenborg-stopperen måtte hjelpes av banen med store smerter.

CMore var først ute med å melde at Reginiussens akilles var revet av, og at allerede være bestemt at Reginiussen skal opereres tirsdag.

Nå bekrefter RBKs medisinske koordinator, Haakon Schwabe, skaden overfor adressa.no.

— Rapporten er at akillesen er revet av. Det betyr seks til ni måneder på sidelinjen. Med all sannsynlighet ryker sesongen. Så får vi se om vi klarer å gjøre skadeperioden litt kortere. Tore er ekstremt treningsvillig, og det kan hende vi kan knipe litt inn på tiden, men det tar den tiden det tar, sier han.

Her forlater Tore Reginiussen Lerkendal på krykker. Foto: Stig Vågnes

Reginiussen rakk seriestarten i tolvte time etter at han pådro seg en strekk for et par uker siden. — Var han for raskt tilbake?

— Nei. Han har ikke vært plaget med akillesen tidligere. Det kom rett ut av løse luften. Tore har trent i fire dager, og det var ingenting som tydet på at dette skulle skje nå, sier Schwabe.

De som pådrar seg en avrevet akilles melder om at det er noen som sparker en på akillesen.

— Det hadde Tore også kjent, sier han.

Også Pål André Helland måtte gå av banen i 5-0-seieren over Aalesund. Han holdt seg til baksiden av det høyre låret da han måtte gi seg.

— Jeg vil ikke konkludere med om det er en liten strekk eller en krampe. Det finner vi ut i morgen, sier RBK-legen.

Da skal det tas MR-bilde av skaden.

— Jeg er ikke redd for at han er ute så lenge som fire-fem uker. Vi tar MR i morgen, og så kan vi gi en oppdatering i løpet av dagen, sier Schwabe.