Castilla-Tudelano 1-1

Martin Ødegaard fikk søndag tillit fra start av Castilla-trener Zinedine Zidane da Real Madrids reservelag møtte Tudelano på eget gress. Den siste uken har vært preget av spekulasjoner for nordmannen, og det toppet seg da han forrige helg ble sittende på benken i samtlige 90 minutter da Castilla spilte.

Søndag fikk nordmannen starte i en offensiv midtbanerolle da Castilla spilte 1-1 på eget gress.

Men Real Madrids unge og lovende fikk ingen god start. Etter 25 minutter spilt gikk et effektivt Tudelano opp i ledelsen. Alex Sanchez var målscorer etter klønete opptreden av Castilla-forsvaret. 0-1 var stillingen til pause.

Allerede i pausen valgte Zinedine Zidane å gjøre et bytte i sitt mannskap, da Burgui erstattet Diego Llorente. 19 minutter senere var det Martin Ødegaard sin tur til å bli byttet av banen. Inn kom Javier Muños.

Og Zidanes bytter ga uttelling. Etter 75 minutter fikset innbytter Burgui balanse i regnskapet. Hjemmelaget presset på de neste minuttene, men klarte ikke å sikre det som ville vært en viktig trepoenger.

Før runden lå Castilla på sjetteplass. Søndagens motstander Tudelano lå plassert trygt midt på tabellen, på en niendeplass.