Stortalentet Martin Ødegaard (16) ble sittende på benken gjennom hele kampen da Real Madrid Castilla slo Conquense 2-0 søndag.

Nordmannen var på landslagssamling da Castilla snudde en stygg tapsrekke ved å slå Las Palmas' 2.-lag 5-1 sist helg. Søndag var han tilbake i kamptroppen, men uten å få spilletid.

Mot tabelljumbo Conquense fikk han se lagkameratene sikre seieren med 2-0. Det var lenge målløst, men mot slutten av kampen scoret angriperen Mariano Mejia to ganger. Først pirket han inn et innlegg etter 73 minutter, før han hamret ballen i mål med en nydelig avslutning fem minutter senere.

Med to seirer på rad er Castilla nå kun poenget bak 4.-plassen som gir sjansen i opprykkskvalifiseringen.