STAVANGER OILERS – STORHAMAR DRAGONS 2-1 (0-0, 0-1, 2-0)

DNB ARENA: – Stavanger er et veldig bra lag. De vet hvordan de skal vinne slike kamper. De er veldig stabile og solide, sier Storhamars superkeeper Andrew Engelage.

Sisteskansen gjorde lenge kampen spennende med godt keeperspill. Etter å ha vært på sidelinjen den siste måneden var det ikke gitt at han skulle være klar til toppkampen i dag. Men det var han definitvt.

Etter massivt Oilers-press uten scoring i første periode, klarte Storhamar å holde buret rent i andre periode også. Da Christian Larrivé i tillegg utnyttet slurv hos Oilers gikk det meste etter planen for bortelaget.

Var nervøs

– Jeg er fornøyd med mitt spill. Jeg har ikke spilt på en stund, så jeg var nervøs på hvordan teknikken og kampformen skulle være. Men jeg kom tilbake og gjorde det bra. Oilers spiller en kamp som jeg er ganske komfortabel med på denne rink-størrelsen. Jeg er vant til å spille på liten bane, og jeg liker det veldig godt, sier Engelage.

Han retter også en takk til Storhamars keepertrener for å bli klar til toppkampen.

– Jeg har en veldig bra keepertrener i Storhamar. Han tok seg litt fri for å hjelpe meg til å bli spillemessig klar for denne kampen. For å hjelpe meg tilbake med teknikken og slikt. Så jeg er veldig takknemlig for det, sier Engelage.

Håper fansen koste seg

Storhamars sisteskanse sto bra lenge, men i tredje periode kom målet som måtte komme. Christian Hanson satte inn utligningen, før Josh Soares avgjorde med fem minutter igjen på klokken.

Selv om det ikke holdt helt inn er Engelage stolt av lagkameratenes prestasjon.

– Hele laget spilte bra. Det tok litt tid for oss å tilpasse oss den lille rinken og hvordan man må spille på en slik bane. Men vi kom i gang etterhvert, og det var en veldig bra kamp mellom de to beste lagene i Norge. Jeg håper fansen koste seg med kampen, sier keperen.

KAMPFAKTA

Stavanger Oilers – Storhamar 2-1 (0-0, 0-1, 2-0)

DNB Arena, 4250 tilskuere.

Mål:

1. periode: Ingen.

2. periode: 0-1 (7.29) Christian Larriveé .

3. periode: 1-1 (3.40) Christian Hanson (Adrian Veideman, Mats Larsen Mostue), 2-1 (14.56) Josh Soares (Dan Kissel)

Dommere: Ole Stian Hansen og Per Gustav Solem.

Utvisninger: Stavanger 3 x 2 min., Storhamar 6 x 2 min.