Det ble en hektisk seanse med den nybakte MFK-manageren på Aker Stadion mandag. Solskjær innrømmet foran et samlet pressekorps at han har gledet seg lenge til å ta fatt på den nye jobben.

— Jeg merket mot slutten at tankene mine gikk mer og mer mot det som skulle skje her i Molde. Derfor er det veldig godt å endelig være i gang, sier han.

Solskjær er kun 37 år gammel, og blir dermed en av de aller yngste trenerne i eliteserien. Den manglende rutinen til tross - kristiansunderen er trygg på at han har det som kreves.

— Jeg har troa på meg selv som fotballmann. Når det er sagt, har jeg selvsagt mye å lære. Jeg har ikke ledet så mange kamper og treninger ennå, sier han.

Krever mye av spillerne

Onsdag leder Ole Gunnar Solskjær den første treninga med MFK-spillerne. Manageren er helt tydelig på hva han forventer av spillerne.

- Vi har ingen Giggs eller Ronaldo her i MFK, men jeg kommer til å forvente hundre prosent innsats hver eneste dag - både på trening og i kamp. Jeg har et helt klart syn på hvordan en toppspiller bør være, og gode holdninger må ligge i bunn, sier han til Rbnett.

Solskjær har hatt flere samtaler med spillerne før han startet i jobben mandag. Den kommende uka håper han det blir mye spill og mindre prat.

— Vi må selvfølgelig ta en prat om forventningene til den kommende sesongen, men vi skal ikke møte oss i hjel heller. Forhåpentligvis får vi brukt mye tid på banen og på feltet, sier han.

Statistikksenter Eliteserien:

Spillerjakt

Samtidig med at MFK-spillerne returnerer til treningsfeltet onsdag, er klubben i dialog med en rekke spillere. På mandagens pressemøte opplyste Solskjær at klubben er i kontakt med fire-fem spillere, og at det ikke er usannsynlig at det dukker opp noen nye fjes på treningsfeltet onsdag.

- Hvilken plass er det MFK først og fremst trenger å forsterke?

- Vi har en god stall allerede. Dersom vi hadde hatt samme stall 20. mars, tror jeg vi hadde greid oss bra, sier han.