Norge gjorde jobben sin hjemme mot Makedonia. Det gjorde også Nederland borte mot Skottland. Dermed kapret Norge andreplassen i gruppa, men sjansen for å gå videre blant de beste toerne avhenger nå av teorier som at lille San Marino slår Slovenia eller at Malta slår Portugal på bortebane.

– Jeg har sett San Marino spille uavgjort hjemme mot Tyrkia, så det er ikke umulig, sier landslagssjef Egil «Drillo» Olsen etter kampen.

Ikke i tvil

Et større tema enn kveldens kamp var usikkerheten rundt Olsens fremtid som landslagssjef. Selv er han ikke i tvil om hva han vil.

– Vi har hatt gode resultater og det har gjort at jeg har lyst til å fortsette. Jeg har trua på at jeg kan ta dette laget til et mesterskap, men det er det sikkert andre trenere som kan også, sier Olsen, som får stor støtte blant spillerne sine.

God løsning

– Egil har gjort en god jobb, men dette er det andre som avgjør. Vi i spillergruppa har ikke blitt spurt, men jeg synes det ville vært en god løsning å velge Drillo. Da får vi den kontinuiteten vi trenger, sier kaptein Brede Hangeland.

Utrolig fyr

John Arne Riise scoret det som til slutt ble seiersmålet mot Makedonia, hans tredje mål på tre kamper. Roma-spilleren er full av lovord om landslagssjefen.

– Vi er veldig happy med Drillo og alle har sagt de vil ha ham med videre. Han er en utrolig fin fyr som får mye bra ut av oss. Jeg vil ha Drillo, sier Riise.