Manchester United skaffet seg et godt utgangspunkt til å nå semifinalen i mesterligaen ved å slå Chelsea 1-0 på Stamford Bridge i forrige uke.

I morgen er det duket for returoppgjør på Old Trafford.

– Jeg vet at det kommer til å bli en tøff kamp, men jeg tror vi kommer til å få mange muligheter til å levere en fantastisk kamp , sier Chelsea-manager Carlo Ancelotti til Sky Sports.

Torres spiller

Han tror London-laget har gode muligheter i morgen.

– Vi vet at vi må vinne, vi vet at vi trenger 90 minutter, så vi må spille bra i 90 minutter. Vi kommer ikke til å presse fra starten av, fordi jeg tror vi må få tid til å spille vår fotball. Vi trenger tid for å score målene vi trener , sier italieneren.

Fernando Torres, som ikke har scoret siden overgangen til Chelsea i januar, kommer til å spille mot United. Ancelotti vil ikke si om spanjolen starter kampen.

Han advarer dog mot en spiller som faktisk scorer om dagen; Uniteds Wayne Rooney, som ble matchvinner i det første oppgjøret.

– Rooney er den farligste spilleren til United. Vi må passe på posisjoneringen bedre enn vi gjorde sist, men vi kommer ikke til å endre strukturen, mentaliteten eller filosofien vår for å kontrollere ham. Vi må spille vårt spill, sier Ancelotti til klubbens hjemmeside .

En drøm — ikke en besettelse

Sir Alex Ferguson uttalte at Chelsea virket besatt av å vinne mesterligaen denne sesongen. Til det svarer Ancelotti følgende;

– Det er ikke en besettelse, det er en drøm. En kvartfinale er veldig nære en finale, og vi er tre kamper unna å spille finalen, sier han.