Statistikksenter Eliteserien:

— Gutta fortjente virkelig en unnskyldning etter at jeg ødela alt for dem i går. Det var derfor rett og rimelig at de fikk en skikkelig beklagelse i dag. Det samme gjelder supporterne og alle som følger Viking. Det som skjedde i går skal ikke skje, sier en ydmyk Viking-keeper, som stod skolerett foran i underkant av ti fremmøtte journalister på Viking stadion tirsdag formiddag.

Les også:

Jarstein forteller videre at han knapt har sovet i natt etter han ble den store syndebukken da han dyttet til Trond Olsen på overtid mot Rosenborg i går. Konsekvensen ble straffespark, mål og tre poeng til trønderne.

- Jeg må virkelig jobbe med meg selv for unngå flere slike i framtiden. Jeg ødelegger veldig for meg selv dersom jeg ikke får kontroll på hodet i framtiden, fastslår sisteskansen.

Viking-kaptein André Danielsen og resten av Viking-spillerne hadde få problemer med å akseptere beklagelsen fra Jarstein.

— Det var en situasjon som var kjip for både han og oss. Rune beklaget seg og den unnskyldningen har vi selvfølgelig tatt i mot, sier Danielsen.

Trener Åge Hareide tar Jarsteins mentale utfordringer på alvor.

- Vi må prøve å sørge for at dette ikke gjentar seg og skal jobbe godt med Rune. Samtidig må vi huske på at han stort sett har stått veldig bra for oss. Jeg håper og tror vi skal få orden på dette. Hvordan vi skal gjør det, holder vi for det meste internt, sier Åge Hareide.

Video: Her klikker det for Jarstein:

Her klikker det for Jarstein