Som Adresseavisen tidligere har skrevet, var det stor interesse fra utenlandske klubber for Ole Selnæs i sommer.

21-åringen ble imidlertid værende i Trondheim. Nå kommer VGmed flere opplysninger om den konkrete interessen.

Avisen hevder nemlig at Rosenborg avslo hele seks bud fra den engelske Championship-klubben Brentford. Det siste budet fra London-klubben skal ha vært på 30 millioner kroner.

-Det var betydelig interesse. Spesielt var det én klubb som var på hugget. Og det var på et nivå som gjør at du må ta en skikkelig runde på det, sier Rosenborgs sportslige leder Stig Inge Bjørnebye til avisen.

Han ønsker ikke å kommentere hvilken klubb som var interesserte.

— Har ikke tatt sinnsykt store steg

Overfor VG spår Kåre Ingebrigtsen at Selnæs kan bli værende helt til neste sommer. I høst venter Europa League-gruppespill, cupen og serieinnspurt med RBK, men aller først kan Selnæs få landslagsdebuten mot Kroatia søndag kveld.

Både Kåre Ingebrigtsen og Bjørnebye ser på Selnæs som en markant spiller i eliteserien. Tidligere i sommer ble Selnæs konfrontert med oppfatningene om at han har forbedret seg enormt denne sesongen.

— Jeg hører alle sier at jeg har tatt så sinnssykt store steg. Det vet jeg ikke om jeg er helt enig i. Jeg har fått tillit og fått spille. Det fikk jeg ikke de to forrige sesongene. Da blir det vanskelig å vise seg fram. For meg handler det mest om at jeg har fått veldig stor tillit av Kåre og Erik (Hoftun) og fått gjøre rollen til min egen. Vi har et tydelig spillesystem, det hjelper meg. Så først og fremst handler det om det, sa Selnæs til Adresseavisen.

Midtbanespilleren måtte først trekke seg fra landslagssamlingen på grunn av en hodeskade, men sluttet seg på ny til troppen etter Bulgaria-kampen.