Her setter Paul Anderson inn 1-1-målet for Ipswich mot Norwich i den første playoff-kampen lørdag. Returkampen spilles lørdag, og vinneren er klar for opprykksfinale på Wembley. Målet førte til at Ipswich-supporter Ross Morgan slo hull i taket. Nå betaler Anderson for skadene. Her setter Paul Anderson inn 1-1-målet for Ipswich mot Norwich i den første playoff-kampen lørdag. Returkampen spilles lørdag, og vinneren er klar for opprykksfinale på Wembley. Målet førte til at Ipswich-supporter Ross Morgan slo hull i taket. Nå betaler Anderson for skadene. Foto: NTB scanpix/Twitter

Supporteren slo hull i taket, nå betaler målscoreren for skaden

Denne spilleren har sikret seg evig heltestatus.

Paul Anderson utliknet til 1-1 for Ipswich i den første playoff-semifinalen mot Norwich lørdag. Det ble også resultatet i kampen mellom lagene til Jonathan Parr (Ipswich) og Alexander Tettey (Norwich).

Enorme pengesummer står på spill i opprykkskampen til Premier League, og Ipswich og Norwich er dessuten erkerivaler. For Ipswich-supporter Ross Morgan (25) toppet det seg da Paul Anderson utliknet rett før pause, etter at Norwich hadde tatt ledelsen noen minutter før.

I gledesrus hoppet Morgan opp av TV-stolen og plantet neven i taket. Det resulterte i hull... 25-åringen la ut bilde av hullet på Twitter og sendte det til Ipswich-målscorer Anderson. Det endte med at Anderson tilbød seg å betale for skaden.

– Jeg sendte bildet til ham fordi jeg trodde han ville synes at det var artig. Så svarte han med å si at han ville betale for skaden. Det sjokkerte meg. Men det er en flott gest av ham, sier Morgan til BBC.

Sterke følelser

Morgan så kampen på TV sammen med noen kompiser.

– Jeg var gretten ettersom Norwich nettopp hadde scoret. Da «Ando» utliknet, bare raknet det for meg, sier han.

Returkampen spilles førstkommende lørdag, og i opprykksfinalen på Wembley venter enten Middlesbrough eller Brentford. Morgan er usikker på hvordan han vil reagere dersom Ipswich vinner returkampen mot Norwich.

– Kanskje hiver jeg TV’en ut gjennom vinduet. Det hadde vært stort å komme til Wembley, sier Morgan som på Twitter spøker med målscorer Anderson om hva han kommer til å ødelegge neste gang.

«Haha. Ikke gjør det altfor kostbart», skriver Paul Anderson.