IPSWICH-NORWICH 1-1

Alexander Tettey var bare millimeter fra å score for Norwich i lørdagens 1-1-kamp mot Ipswich.

Nordmannen er sentral på et Norwich-lag som jager opprykk til Premier League. 1-1 er et greit utgangspunkt før returen på hjemmebane lørdag om en uke.

Jonny Howson ga Norwich ledelsen i det 98. East Anglian-derbyet etter 41 minutter etter pasning fra Cameron Jerome.

Bare fire minutter senere kunne innbytter Paul Anderson utligne for vertene på Portman Road.

– Gjorde vi nok for å vinne kampen, trolig ikke. Vi slapp inn, i mine øyne, et billig mål, sa Norwich-manager Alex Neil.

– At vi klarte å komme tilbake etter å ha havnet bakpå, forteller alt om mitt lag, sa Ipswich-manager Mick McCarthy.

Tettey spilte hele kampen for Norwich. I den andre opprykkssemifinalen vant Middlesbrough 2-1 borte mot Brentford i første av to kamper.

Semifinalevinnerne møtes til avgjørende kamp på Wembley. (©NTB)