— Jeg er forberedt på at Erik (Hagen) er tilbake i startelleveren når han har sonet sin karantene, det er vel det mest sannsynlige. Samtidig skal jeg gjøre en best mulig figur mot Moldova. For meg er det viktig å sitte igjen med en god følelse etter kampen, sier Wæhler til Aftenposten.

Vålerenga-spilleren har til sammen spilt 31 minutter fordelt på to A-landskamper, sist gang mot Brasil hjemme på Ullevaal i august i fjor. Han har langt flere forfall enn kamper, Aftenposten har telt seg frem til at 31-åringen har kastet inn håndkledet hele syv ganger. Sist mot Argentina 22. august i år.

— Var det så mange forfall? Det var voldsomt mange, ler Wæhler, som har spilt godt for klubblaget Vålerenga gjennom mange sesonger. Men ofte har skade eller sykdom satt en stopper for landslagsspill.

- Hva er forskjellen på Vålerenga og landslaget?

— Det er mer spesielt med landslaget, her er jo de beste spillerne Norge har. Jeg merker at det er mer ståhei og at Norge skal spille en viktig kamp. Rent sportslig er det stort sett det samme, bortsett fra at jeg blir høyre midtstopper for Norge og vanligvis spiller til venstre i VIF. Det er bare noen små justeringer som skal til, og med god kommunikasjon mellom meg og Brede (Hangeland) så skal dette gå bra, tror Wæhler.