— Vi gjør en bra kamp mot en god motstander, sier Stavangers trener Cato Hansen etter 1-2 for Aalesund.

Stavanger var taktisk kloke og kjempet godt mot eliteseriemotstander Aalesund, men det holdt bare til et hederlig resultat til slutt.

- Vi gjennomfører en god kamp, spesielt defensivt og gir AaFK kamp helt inn. Det er jeg fornøyd med og det skal vi ta med oss videre , sier Stavangers trener Cato Hansen.

3.runde

Billige mål

Men Hansen var ikke fornøyd med hvordan baklengsmålene kom i begynnelsen av andre omgang.

— Jeg føler vi har brukbar kontroll, men så scorer de to mål nærmest ut av intet på tre minutter. Det er bittert, forteller Hansen.

Da trodde vel de fleste at kampen var kjørt for rogalendingene, men så scoret AaFK selvmål, og det ble plutselig kamp igjen.

— Vi får blod på tann etter målet og øyner et håp om utligningen. Men dessverre greier vi ikke å sette sjansene, sier Hansen.

Innbytter Reber Roald Iversen hadde den største sjansen da han upresset fra 11 meter fikk fyre av mot mål, men en AaFK-spiller kastet seg og blokkerte.

— Vi kan ikke brenne slike sjanser. Da taper vi, erkjenner Hansen.

Knallharde dueller

På forhånd hadde Stavanger-treneren varslet at duellene med og rundt Aarøy var nøkkelen for å få til et godt resultat. Og spillerne gikk til med dødsforakt mot den lange mannen og vant de fleste av duellene – tilsynelatende med alle midler.

- Vi pakket godt rundt Aarøy og det var noen tøffe dueller, men det var gi og ta fra begge parter og stort sett fair , mener Hansen.

— Alt i alt var dette en god opplevelse for guttene og jeg er godt fornøyd med kampen. Det defensive fungerer veldig bra og dersom vi nå får litt mer orden på det offensive så skal vi slå godt fra oss framover, sier en optimistisk SIF-trener.