STABÆK — TROMSØ 2-1:

Mjøndalen 9. april: Rhett Bernstein stanger inn 4-3 på overtid å kompletterte en vanvittig snuoperasjon når Mjøndalen snur 1-3 til 4-3. Skien 26. juli: 17 år gamle Rafik Zekhnini setter inn 3-2 for Odd tre minutter på overtid.

Nadderud 19. september: Et kunstmål fra Muhamed Keita gir Stabæk 2-1 tre minutter på overtid.

Totalt tre poeng tapt på overtid. Det betyr at TIL ville hatt 22 uten baklengsmålene på overtid – en poengsum som hadde bragt Gutan over nedrykksstreken og opp på 13. plass.

— At 2-1-målet sier noe om hele TIL-sesongen blir feil, men det å få en innleggslobb i mål på slutten er så utrolig kjipt, oppsummerer en skuffet Remi Johansen.

Se målet som avgjorde:

Les mer om kampen her:

Urettferdig

— Jeg vet ikke hva som er årsaken. Det føles urettferdig der og da, men under en hel sesong skal det jevne seg ut, sier Simen Wangberg til iTromsø.

— Uten at det kanskje har gjort det i vårt tilfelle legger han til.

— Jeg har sett det før, sa Bård Flovik til iTromsø like etter kampen.

Det har han sannelig rett i, men at TIL kan rykke ned på uflaks mener han ikke.

— Absolutt ikke. I dag er vi uheldige, men det er ikke uflaks at vi ikke setter sjansene. Over 30 kamper rykker man ikke ned på uflaks. Vi er under streken nå, og det eneste vi kan gjøre for å bedre det er å ta tre poeng mot Aalesund, sier Bård Flovik til iTromsø.

Uskarp i boksen

De tre baklengsmålene på overtid kan koste dyrt. Faktisk kan de være forskjell på eliteserien eller 1.-divisjon når siste serierunde blåses av 8. november klokken 20. — Slaget er ikke tapt, vi er fortsatt sterke i trua, sier Simen Wangberg.

— Vi må ta med oss det positive herfra. Vi leverer en god 2. omgang, men må bli skarpere i boksen og i avslutningsfasen, sier Remi Johansen.