STABÆK — TROMSØ 2-1:

— For en motgang. Vi får så dårlig betalt, utbryter Wangberg til iTromsø i pressesonen i Bærum.

TIL drøyet tiden for å sikre ett poeng, og hadde poenget godt nedi lomma. Men når bagasjen sjekkes inn med destinasjon Tromsø søndag morgen har Gutan med seg null poeng.

Fire minutter på overtid satte Muhamed Keita inn 2-1 på mirakuløst vis. Og sendte ”Gutan” under streken, ettersom Start spilte 0-0 mot Lillestrøm hjemme tidligere lørdag.

— Jeg tenker at jeg har sett det før. Vi har sluppet inn mange mål i vinkelen, så det gjentok seg. Det er jævlig surt, sier trener Bård Flovik.

Fire timer uten bortemål

Stabæk hadde sjanse på sjanse, men i 2. omgang skapte ”Gutan” flere farligheter, og burde ha scoret mer enn en gang. TIL hadde, ifølge iTromsøs statistikk, seks målsjanser.

— Jeg har selv flere sjanser der jeg bommer. Hvis vi har seks sjanser bør vi score to, sier Remi Johansen.

Han satte inn 1-1målet etter 58 minutter. Da hadde TIL spilt over fire timer på bortebane uten scoring.

Morten Moldskreds 2-2-mål mot Odd etter 82 minutter var sist gang TIL scoret på utebane. Mot Odd tapte også "Gutan" på overtid...

- Forferdelig

Men at nullen sprakk mot Stabæk er et lite lyspunkt for en slagen TIL-gjeng som reiser nordover søndag morgen.

— Vi gjør en veldig god 2. omgang der vi etablerer eget spill, skaper sjanser og scorer. Da er det forferdelig å få den i mot, oppsummerer kaptein Simen Wangberg til iTromsø.

Nå venter en ny, tung treningsuke der man ser inn mot hjemmekamp mot Aalesund. Den bør Gutan vinne for å ha håp om Tippeliga i 2016. — Vi må ta poeng mot Aalesund, sier Bård Flovik.