START – LILLESTRØM 0-0:

KRISTIANSAND (fvn.no): — Jeg trodde det var mål. Det var en hard og velplassert heading, men Håkon gjorde en fantastisk redning, sier Friday.

— Nesten alle på benken reiste seg for å juble. Jeg var sikker på at det var mål. Det var en fantomredning av Opdal, sier Lillestrøm-trener Runar Kristinsson, og legger til:

— Han har vært utrolig god i hele år.

Det var i kampens 33. spilleminutt at Fred Friday steg til værs og headet ballen mot Opdals høyre hjørne. Men med et tigersprang og en sterk høyrearm klarte Start-keeperen og slå ballen bort.

— Matchvinnende

— Friday gikk over vår forsvarsspiller, og da var han på ganske blankt mål. Det handlet da om å ha balanse, og være klar for alt mulig. Det var en god heading, men jeg klarte å reagere. Jeg er veldig godt fornøyd med den redningen, sier Opdal.

— Klasseredning. I det tidspunktet det skjer, så er det matchvinnende for Start. Han har sola midt i øynene. Og den måten han klarer å slå bort ballen, det er sjelden vare, sier Starts keepertrener Erik Ruthford Pedersen.

Twitter-skryt

Det er ikke bare spillere og trenere som hyller Opdals prestasjon – også på Twitter er det personer som har lagt merke til Start-keeperens fantomredning.

«Når jeg kommer hjem skal jeg ramme inn redninga til Opdal og henge den over senga,» skriver Lars Martin Gimse.

«Måper fortsatt. For en redning av Opdal,» skriver Morten Bråthen.

Med 0-0 mot Lillestrøm holdt Start nullen for andre gang denne sesongen, og for første gang på hjemmebane siden 3. november 2013.