MOLDE: Martin Ove Roseth fra Volda skrev onsdag kontrakt med Molde Fotballklubb ut 2018. Unggutten kom til klubben i fjor sommer og har framstått som et sjeldent forsvarstalent. Han fikk blant annet voldsom skryt av trener Erland Johnsen etter sine debutkamper på G17-landslaget i høst.

— Jeg er veldig glad for denne avtalen, sier Roseth til moldefk.no. Unggutten mener han har tatt store skritt som spiller på det halvannet år lange oppholdet i Molde. Målet er at han skal få sjansen i eliteserien neste sesong.

— Han er en veldig lovende venstrefots midtstopper, så det er en vi har veldig store forhåpninger til i forhold til framtida, sier assistenttrener Erling Moe til klubbens hjemmeside.

— Han kommer til å bli mye med neste år, så det gleder vi oss til. Det er midt i blinken i forhold til hvordan klubben ønsker å satse. Martin Ove er en som har kommet til oss i ung alder og utviklet seg videre, en som vi har klokketro på og vil være en veldig god bidragsyter for Molde Fotballklubb i årene som kommer, sier Erling Moe.