PÅ KLUBBJAKT: Lite spilletid i Molde gjør at Fredrik Semb Berge nå er på jakt etter en ny klubb. Retur til danske Brøndby virker lite aktuelt, ifølge ham selv. PÅ KLUBBJAKT: Lite spilletid i Molde gjør at Fredrik Semb Berge nå er på jakt etter en ny klubb. Retur til danske Brøndby virker lite aktuelt, ifølge ham selv. Foto: Foto: Erik Birkeland

Semb Berge vil ha mer spilletid – takket nei til ny kontrakt med Molde

Vet ikke hvor han spiller neste år.

Fredrik Semb Berge, som kom på utlån fra danske Brøndby til Molde før årets sesong, har takket nei til en videre avtale med de blå-hvite.

Det bekrefter han overfor NRK Telemark. Årsaken skal være for lite spilletid.

– Det er kjedelig å ikke få spille når man er skadefri og klar for kamp, sier han til NRK, som har møtt ham hjemme på juleferie i Skien.

Var ønsket med videre

Også overfor Romsdals Budstikke problematiserte han dette med manglende spilletid i slutten av november, selv om han da gjerne ville fortsette.

– Jeg har snakket med Solskjær og fått signaler om at Molde vil diskutere framtida. Jeg liker meg veldig godt, dette er den beste klubben i Norge på alle måter. Så må jeg også vurdere mulighetene for spilletid siden konkurransen er så tøff. Jeg regner med at jeg tar en avgjørelse i løpet av et par uker, sa hanfor drøyt tre uker siden.

Her er en som SKAL spille for Molde:

Åpen for tilbud

Og nå har han altså bestemt seg. Men hvor turen går neste sesong, vet han ikke. Trolig blir det ikke retur til Brøndby, som han ikke har hørt noe fra.

– Det virker ikke som at de ønsker å ha meg tilbake. Jeg tolker det i hvert fall slik når de ikke viser mer interesse, sier han til NRK.

– Ennå vet jeg ikke hvilken klubb jeg skal spille for neste år. Det viktigste for meg blir å få tillit og spilletid. Jeg sa nei til Molde fordi jeg ønsker noe annet etter en vanskelig sesong, sier han.

Var ønsket av Odd

Fredrik Semb Berge spilte for Odd fram til sommeren 2014 og salget til Brøndby. Da han var aktuell for utleie i februar i år, var det flere norske klubber som ville ha ham, deriblant Odd. Dag-Eiliv Fagermo likte dårlig at han valgte Molde framfor moderklubben, og ga ham ei god lekse for dette.

Seinere sa Semb Berge at det var tøft å takle kritikken fra Fagermo.

Dersom temperaturen har lagt seg, og Fagermo fortsatt ønsker Semb Berge tilbake, kan det nå bli gjenforening i Skien.