I februar kommer selveste Sevilla, Europa League-mester de siste to sesongene, på besøk til et Molde i full vinter.

— Jeg tenker at Sevilla sannsynligvis er veldig glad for å møte det de tror er lett motstand. Så vi må være godt forberedt, og gjøre det vi kan for å stå i mot dette også, sier administrerende direktør i MFK, Øystein Neerland.

Starter borte

Molde starter med bortekamp i Spania 18. februar. Returkampen spilles på Aker Stadion 25. februar.

— Selv om det sikkert er vinter og skiføre, satser vi på at stadion blir smekkfull på hjemmekampen vår. Jeg har troa. Hvis vi stiller skjerpa, og spiller sånn som vi har gjort i høst i Europa, så kan vi spille jevnt mot veldig gode lag. Det har vi vist før, at vi kan slå gode lag, sier Neerland til Rbnett.

— Dette blir stort. Det er stas å være med i denne turneringa og være med å invitere Sevilla til hjemmekamp i en tellende turnering, slår han fast.

Billetter

Manager Ole Gunnar Solskjær fortalte at det blir minst én tur til Sevilla for å observere laget. For supporterne er lite ennå konkret:

— Det eneste vi kan si på nåværende tidspunkt er at sesongkortholdere vil ha forkjøpsrett på billetter, tilsvarende antall sesongkort, sier markedsdirektør Oddvar Talset. Han forteller at klubben vil komme tilbake med mer informasjon om billetter fredag 18. desember.