— Gary Neville har uttalt at United trenger to nye klassespillere for å vinne serien; én bak og én fremme. Og ja, for å klare det må de i hvert fall ha en spiss som scorer mye mer mål enn det som er tilfelle nå, sier Solskjær til TV 2.

— Uansett, når det gjelder mesterligaen så var ikke United gode nok i år. De hadde en del skader, men det skal ikke være en unnskyldning for en slik klubb, fortsetter Molde-treneren.

United forsvant ut av mesterligaen etter 2-3-tapet mot Wolfsburg sist uke.

— Det er veldig trist for oss United-supportere som har lyst se dem spille mot de beste lagene, sier Ole Gunnar Solskjær til TV 2. Den tidligere United-spissen savner den klassiske spissen i den moderne fotball.

— Mange lag spiller nå uten spillere i den klassiske spissposisjonen. De velger heller å ha en «falsk» nier med to vinger ved siden av. Barcelona og Bayern München er blant klubbene som har vært best på dette, sier MFK-treneren.

— Midtspissen er viktig for meg. Se på Luis Suárez. Han lukter scoringer og springer i bakrom. Det er det som er min type spiss, sier Solskjær. (©NTB)