Statistikksenter Eliteserien:

Etter 2-0 og 6-0 mot Tromsø og Hønefoss har Lillestrøm nå spilt 0-0 mot både Viking og Stabæk. Banen må ta mye av skylda for at det i dag ikke ble ny målfest, men trener Henning Berg var ikke heller fornøyd med lagets presisjon i angrepsspillet.

— Vi skulle vært mer presise i den siste tredjedelen av spillet vårt. Den siste lille pasningen som ville gitt oss de virkelig store sjansen ble for upresis , sier Berg, som likevel kan se positivt på at laget gikk av banen for fjerde gang på rad uten baklengsmål.

Likt for begge

Lillestrøm har dermed ikke har tapt siden serieåpningen i Ålesund, og ser nå frem til midtukekampen mot tabelljumbo Kongsvinger.

— Vi skulle gjerne har scoret og tatt tre poeng i dag, men vi møtte et godt lag på en bane som ikke var den beste. Men baneforholdene var like for begge lag, og det var synd det ikke ble skapt flere sjanser når vi endelig hadde TV-kamp fra Åråsen, sier Berg.

Video: Høydepunkter LSK - Stabæk 0-0

<b>Lillestrøm-Stabæk: Høydepunkt</b>

Formen på vei

Innlånte Tarik Elyounoussi viste igjen at overgangen til norsk fotball har gjort ham godt. Likevel er det ikke aktuelt for ham å utvide låneoppholdet med Lillestrøm lenger enn 6. juni.

— Heerenveen har sagt det er uaktuelt å bli her ut sesongen. De vil ha meg tilbake til sesongoppkjøringen og det tar jeg som et tegn på at de ønsker å satse på meg, sier 22-åringen, som innrømmer at han føler seg i god form.

— Det kommer seg så smått. Jeg føler meg veldig bra, selv om storformen ikke er der riktig ennå.

Håper på landslaget

Elyounoussi slo gjennom for alvor for Fredrikstad i 2006 og fikk sin debut for Norges A-landslag i 2008 på Ullevål mot Uruguay. Da han scoret som innbytter etter bare fire minutter var det raskeste mål av en debutant på landslaget noen sinne. Etter overgangen til Heerenveen i 2008 fikk han lite spilletid, og dermed forsvant han ut av landslagsdiskusjonen. Nå håper han sjansen kan by seg igjen.

— Fokuset mitt er på Lillestrøm og jeg tenker ikke så mye på landslaget. Men gjør jeg det bra i Lillestrøm kommer kanskje muligheten, avslutter han.

Web-TV: