Lillestrøm har fått en god start på årets sesong med to hjemmeseiere og tre strake kamper uten baklengsmål. Den statistikken ønsker LSK-kaptein Frode Kippe å forbedre ytterligere.

— Vi vet hva vi får når vi møter Stabæk. De er gode offensivt og skaper mange sjanser. Dessuten er Nannskog veldig glad i å gå i bakrom og det må vi være forberedt på, sier Kippe.

Fryktes hjemme

Lillestrøm avsluttet forrige sesong med to hjemmeseiere, og med to strake hjemmeseiere mot Tromsø(2-0) og Hønefoss(6-0) så langt denne sesongen er laget i ferd med å gjøre Åråsen til en fryktet arena igjen.

— Vi ønsker å være solide hjemme. Det er veldig viktig dersom vi vil være med høyt opp på tabellen. Nå har vi fått mye selvtillit etter to gode hjemmekamper og håper det fortsetter i dag, sier LSK-kapteinen.

Variert spill

Trener Henning Berg har siden han overtok Lillestrøm vært opptatt av å gjøre laget mer uforutsigbart fremover på banen. Det føler Kippe at de nå har fått til.

- Så langt har vi vært flinke til å variere spillet vårt både med spill gjennom midtbanen og innlegg fra kantene, i tillegg til lange baller mot spissene. Samtidig har vi vært gode på dødballer, sier Kippe, som selv har stanget inn to mål på fire kamper så langt.

Skadefritt

Lillestrøm stiller tilnærmet skadefritt til Stabæk-kampen, noe som betyr at Erling Knudtzon kan gjenerobre sin kantplass fra Khaled Mouelhi etter å ha vært ute med skade mot Viking på mandag.

Trolig lagoppstilling: (4-4-2) Stefan Logi Magnusson - Karim Essediri, Steinar Pedersen, Frode Kippe, Lars Kristian Eriksen - Erling Knudtzon, Espen Søgård, Nosa Igiebor, Tarik Elyounoussi - Arild Sundgot, Anthony Ujah