STAVANGER (aftenbladet.no): Viking terpet forsvarsspill under torsdagens økt i Jåttåvågen. Trener Kjell Jonevret likte ikke alt han så da laget tapte 0-1 mot Odd i forrige serierunde.

Nå handler det om å komme tilbake på vinnersporet kjappest mulig. Jonevret påpeker at laget tidligere i sesongen har vært flinke til nettopp det, men mener de på nytt får trøbbel dersom ikke forsvarsspillet bedrer seg.

— Jeg håper Sandefjords stadige uflaks holder seg et par dager til. De har fått mange rare dommeravgjørelser mot seg i det siste. I tillegg burde de tatt poeng mot Stabæk sist, sier Jonevret til Aftenbladet.

Tror Andresen blir hjemme

Han vet at Lars Bohinens mannskap er i desperat poengnød. Laget, som rykket opp foran årets sesong, ligger sist på tabellen og har seks poeng opp til trygg grunn når ni seriekamper gjenstår.

Likevel tror ikke Kjell Jonevret Sandefjord kommer til å være mer offensive eller angripe med større risiko av den grunn.

- Hva med comebacket til Martin Andresen (38), får det deg til å skjelve i buksene?

— Hehe, nei. Jeg tror ikke en gang han blir med til Stavanger, svarer Vikings trener om spilleren som ikke har spilt siden 2013. ## Jørgensen, Soares eller Solli?

Under torsdagens økt drillet Viking flere varianter i forsvaret. Indridi Sigurdsson må som kjent stå over etter det gule kortet han pratet på seg mot Odd.

Nykommer Aleksander Solli ble prøvd som makker med Karol Mets. Også Joackim Jørgensen er et alternativ, men da mister Viking kraft på midtbanen. Björn Daniel Sverrisson er fortsatt ikke klar for 90 minutter.

Derfor er det mest nærliggende at Anthony Soares danner stopperpar med estlenderen – dersom Vikings medisinske apparat gir grønt lys etter amerikanerens hjernerystelse.

— Jeg har savnet Soares og håper at han blir klar, sier Jonevret.