Det er den engelske avisen The Guardian som skriver at Solskjær ikke er interessert i å ta over managerjobben i Cardiff. Også vikaren i klubben har takket nei.

Molde har satt frist i romjula til Ole Gunnar Solskjær for å godta tidenes beste trenerkontrakt i Norge. Romsdals Budstikke snakket med direktør Tarje Nordstrand Jacobsen søndag kveld, og da var det ingenting nytt å melde.

– Han er jo fortsatt vår manager, det samme er trenerne. Og den kontrakten løper fram til sommeren, det er det vi forholder oss til, sier Jacobsen.

I den walisiske Premier League-klubben Cardiff er det rimelig uoversiktlig etter at trener Malky Mackay fikk sparken i jula. Klubbens eksentriske eier, Vincent Tan fra Malaysia, svarte kryptisk da han ble konfrontert med Solskjær-ryktene i helga.

På direkte spørsmål om hvorvidt han hadde snakket med den tidligere Manchester United-proffen, svarte styrelederen følgende:

– Jeg snakket med ham mange ganger i gamle dager. Kanskje har jeg snakket med ham nylig, kanskje har jeg ikke gjort det.

Ifølge tabloidavisa Daily Mail skal ikke Cardiff ha gitt opp å sikre seg Solskjærs underskrift.

De skriver at Sir Alex Ferguson skal ha rådet Ole Gunnar til å holde seg unna den kontroversielle eieren i Cardiff.

Likevel mener avisa å vite at klubbens styreleder Mehmet Dalman skal ha nye samtaler med representanter for Solskjær i dag for å overtale ham til å flytte til Wales.