HØDD – BRYNE 2-0:

Det var ikke mye som skjedde på Høddvoll det første kvarteret i oppgjøret. Ingen av lagene klarte å komme seg fram til målsjanser i det hele tatt, og heller ingen av lagene har klart å etablere noe spill i det hele tatt.

Den aller første målsjansen kom midtveis i omgangen. Et hjørnespark fra Hødd endte med på hodet til kaptein Jesper Törnqvist, men headingen hans gikk like over målet til Anders Kristiansen.

Store muligheter

Like etter var det Bryne som var nære på å score kampens første mål. Et innlegg fra høyre endte hos Oddbjørn Skartun, men dessverre for han og Bryne så sto Aslak Falch i veien for at ballen skulle finne veien til nettmaskene.

Etter en halvtime var det en redning på streken som hindret scoring for hjemmelaget. Spissen Shroot får avsluttet fra kort hold, men Krister Wemberg klarte å kaste seg ned og reddet på streken.

Så mye mer skjedde ikke utover omgangen, og lagene kunne gå til pause uten scoringer.

Gode keeperredinger

Snaue fem minutter ut i den andre omgangen, burde og kunne Jon-Helge Tveita sendt Bryne i ledelsen. Mens hans stor mulighet endte med en mesterlig redning av Aslak Falch i Hødd-målet.

Like mesterlig redning vartet Anders Kristiansen i Bryne-målet opp med etter snaue timen. Et knallhardt frispark av Heltne var på god vei mot nettmaskene, men Kristiansen reagerte lynkjapt og fikk slått ballen til et hjørnespark.

To scoringer av Myklebust

Dryge kvarteret før slutt fikk hjemmelaget hull på byllen. Magnus Myklebust drog seg inn i banen og sendte skuddet sitt helt nede ved stolperoten. Uten at Bryne-keeper kunne gjøre så mye for å hindre den scoringen.

Og den negative trenden for Bryne skulle ikke stoppe med den scoringen, fire minutter før slutt så sørget Magnus Myklebust for sin andre scoring for dagen, og punkterte nok kampen med det målet.

Bryne spilte dermed sin fjerde kamp på rad uten å score mål, og skal laget komme seg oppover på tabellen må laget varte opp med helt andre takter framover på banen.