Det har ikke gått danskene hus forbi at Norges landslagstrener Egil Olsen allerede har begynt å planlegge EM-kvalifiseringen. Drillo har gjort det klart at han ønsker å møte de to antatt beste lagene i gruppen, Portugal og Danmark, i løpet av 2010. – Nå konsentrerer de av oss som skal til VM oss om VM, så får de andre bare snakke, sier Olsen.

Allerede 8. mars skal lagene i gruppen komme sammen og forsøke å komme frem til en terminliste for EM-kvalifiseringen til Polen/Ukraina 2012. – Der vil alle komme med sine ønsker og forslag, og det ender alltid med at man finner et kompromiss, sier Olsen til danske B.T.

Dersom landene ikke blir enige, skjærer UEFA igjennom og bestemmer terminlisten. Danskene har motsatt utgangspunkt fra Norge. De ønsker færrest mulig kamper i 2010. – Jeg tror ikke det er noen som vil spille for mange kamper etter et sluttspill. Det gjelder nok både oss og Portugal.

Drillo sier han ikke vil gå med på en løsning der han møter både Portugal og Danmark i 2010. Han sier han helst ser kamp mot Danmark eller Portugal til høsten.

Foruten Norge, Danmark og Portugal består gruppen også av Kypros og Island.