– Drømmetrekningen er at vi får to hjemmekamper i 2010, og at vi møter Danmark og Portugal så tidlig som mulig, sier Drillo til NTB.

Landslagene skal diskutere kampoppsettet seg imellom på et møte 8. mars. Drillo har allerede mottatt forslag fra Portugal om å møte dem på Ullevaal 29. mars og i Portugal 7. oktober.

– Portugal vil spille begge kampene mot oss i 2011, og det kan virke som om Danmark vil det samme, men det går vi ikke med på, sier Drillo.

Han forteller at om ikke landslagene blir enige om oppsettet på møtet i mars, vil UEFA foreta en trekning av gruppespillet.

– Ut fra mine beregninger vil en trekning bety at vi med sikkerhet får møte enten Danmark eller Portugal i 2010, og at vi har 60 prosent sjanse for å få to hjemmekamper i år, så der har vi et kort i ermet , sier Drillo.

Landslagssjefen sier også at han kunne tenke seg spillefri i mars, siden den norske eliteserien da nettopp har startet.

– Det er vanskelig å si hvor mye kampoppsettet vil påvirke våre sjanser for å kvalifisere oss til EM, men i en såpass jevn gruppe kan små detaljer bli avgjørende, sier Drillo.

Disse 16 ble tatt ut :

Troppen mot Slovakia 3. mars

Rune Almenning Jarstein (Rosenborg), Jon Knudsen (Stabæk), Daniel Braaten (Toulouse), John Carew (Aston Villa), Christian Grindheim (Heerenveen), Brede Hangeland (Fulham), Henning Hauger (Stabæk), Erik Huseklepp (Brann), Tom Høgli (Tromsø), Morten Gamst Pedersen (Blackburn), Bjørn Helge Riise (Fulham), John Arne Riise (Roma), Espen Ruud (Odense), Per Ciljan Skjelbred (Rosenborg), Alexander Tettey (Rennes), Kjetil Wæhler (Aalborg).

(©NTB)