SOGNDAL/TRONDHEIM: — Jeg sa at vi ikke kunne være bekjente av det vi leverte i første omgang. Det er det dårligste vi har gjort under min ledelse i hvert fall, sier Kåre Ingebrigtsen om praten i pausen etter den elendige førsteomgangen mot Sogndal.

Se høydepunktene fra kampen øverst i saken!

Høylytt

Hjemmelaget var bedre enn RBK i alt. Det fikk opp volumet i garderoben.

— Vi leverte en fryktelig førsteomgang. Så det var høylytt ja. Kåre sa klart i fra. Enkelte av spillerne også, bekrefter Anders Konradsen.

Likevel avviser Bruttern at han var sint.

- SA KLART I FRA: Kåre Ingebrigtsen mente første omgang mot Sogndal var det svakeste RBK har levert under hans ledelse. Jonas Svensson til høyre.

— Nei, det hjelper ikke så fryktelig mye å være sint. Men jeg måtte få spillerne til å forstå hva vi skulle gjøre, og hva som forventes av oss. Førsteomgangen er langt unna RBK-standard. Skal Sogndal slå oss, skal de i hvert fall få slite for å klare det. I førsteomgangen slapp de det også. Vi kan aldri bli tatt på innsats. Det ble vi i 45 minutter mot Sogndal, og det er ikke godt nok, sier han.Rosenborg løftet seg etter hvilen, og fikk virkelig satt hjemmelaget under press da kapteinen Patronen ble utvist etter sitt andre gule kort. Men Bruttern mener RBK-presset hadde kommet uansett.

— Jeg synes vi hadde tatt over før utvisningen. Men det hadde uansett blitt et voldsomt press mot dem også elleve mot elleve, sier han.

KAMPREFERAT:

SJEKK BØRSEN:

Synes synd på Rashani

To mann forsvant etter pauseoppgjøret i garderoen. Slik forklarer treneren byttene han gjorde til pause, som uunngåelig gjorde Rashani og Skjelvik til syndebukker.

— Jeg gjorde de bytene fordi vi ikke fungerer. Det er litt dårlig gjort overfor Elba, som igjen blir kastet innpå fordi Pål må gi seg like før kampen. Det er selvsagt ikke gunstig for Elba som ikke har fått varmet opp, og ikke har vært med og forberedt seg skikkelig. Så jeg synes litt synd på ham. Men jeg måtte ta noen grep for å få mer trykk og for at vi skulle bli mer direkte, sier han – uten å si noe om byttet av Skjelvik.