Paris St. Germain så ut til å snuble igjen, men Zlatan Ibrahimovic ble redningsmannen med to sene mål da laget slo Lorient 3-1 fredag.

Ibrahimovic hadde gitt PSG ledelsen på straffe tidlig i kampen, men etter 67 minutter utlignet Jordan Ayew for nedrykkskandidaten.

Tilbake på topp

PSG hadde ikke råd til å avgi poeng, men klokken tikket ubønnhørlig mot 90 minutter.

Etter 82 minutter fikk hjemmelaget sjansen fra straffemerket, og selvfølgelig var det Ibrahimovic som tok ansvaret.

Han satte inn vinnermålet, og på overtid satte han inn sitt tredje for dagen.

Svensken ble utvist da PSG slo ut Chelsea for halvannen uke siden, og forrige helg hadde han et raseriutbrudd etter lagets tap for Bordeaux.

Dermed er PSG tilbake på tabelltopp, men Lyon tar den tilbake dersom de slår Nice lørdag.

Marseille er også med i gullkampen i Frankrike. De spiller borte mot Lens søndag. (©NTB)