Paris Saint-Germain klarte ikke å vinne borte mot Bordeaux etter maktanstrengelsen mot Chelsea onsdag. Hovedstadslaget måtte se seg slått 3-2. Som mot Chelsea havnet PSG under to ganger og slo tilbake begge ganger, men søndag holdt det ikke til jubel. For borte mot Bordeaux scoret vertene en tredje gang.

Noe lagets store stjerne Zlatan Ibrahimovic ikke var særlig fornøyd med. På vei mot garderoben etter kampen ble følgende uttalelser fanget av TV-kameraene.

— På 15 år har jeg aldri sett en slik dommer. I dette drittlandet! Dette landet fortjener ikke engang PSG!, utbrøt Ibrahimovic, ifølge franske Infosport+.

Sitatet er ikke helt riktig gjengitt, men det er likevel det som i går og i dag har blitt skrevet i franske medier. Det Zlatan egentlig sa, var:

– In 15 years I've never seen a referee so sh*t. This country doesn't deserve PSG!

Utbruddet var uansett voldsomt og noen timer etter kampslutt kom unnskyldningen fra 33-åringen.

– Mine uttalelser var ikke rettet mot Frankrike eller det franske folket. Jeg snakket om fotball og ingenting annet. Jeg snakket i sinne. Jeg ønsker å unnskylde meg hvis folk følte seg fornærmet, sier Ibrahimovic i en uttalelse.

Ekspert: - Feil avgjørelse

Bakgrunnen for Ibrahimovic' raseriutbrudd er en hendelse på stillingen 2-2, skriver Expressen.

Paris-klubben jaget seiersmålet da Bordeaux-keeper Cédric Carrasso plukket opp en pasning fra en av sine egne forsvarsspillere med hendene.

Det skal etter reglene være indirekte frispark, men dommer Lionel Jaffredo lot spillet gå videre. Bordeaux gikk i angrep og etter et innlegg fra høyre, scoret hjemmelagets Diego Rolan seiersmålet.

Tidligere Stabæk-, og Monaco-spiller Pontus Farnerud er ekspert for svenske C More. Han mener at dommeren tok feil avgjørelse i situasjonen.

— Der må han bestemme seg, han kan ikke under noen omstendigheter ta opp ballen der. Nei, nei, nei, det er soleklart frispark, mener Farnerud.

- Fortjent seier

Den tidligere Frankrike-proffen mener likevel at Bordeaux-seieren var fortjent.

— Bordeaux vinner fortjent. Kampen mot Chelsea sitter i både hodet og beina. Det kunne merkes at PSG var slitne, sier han.

I en rolig første omgang scoret hjemmelagets Ludovic Sane de første 45 minuttenes eneste mål. Langt mer skjedde i annen omgang.

Ibrahimovic, som tidlig så det røde kortet mot Chelsea, utlignet fem minutter ut i annen omgang. 20 minutter senere var Bordeaux tilbake i ledelsen etter at Wahbi Khazri scoret. Tidligere Malmö-spiller Isaac Kiese Thelin hadde den målgivende pasningen.

Stjernespissen Ibrahimovic var lysten på hjelpe laget sitt til viktige poeng etter utvisningen i London. Fem minutter før slutt utlignet han igjen, denne gang på straffe.

Diego Rolan dukket så opp to minutter før slutt, etter at PSG ikke fikk sitt frispark. Uruguayaneren scoret like før full tid og sikret tre poeng for Bordeaux.

Lyons økte forspranget etter dommerhjelp

Marseille ble snytt for seieren i toppkampen mot Lyon. De fikk ballen over streken, men dommerne godkjente aldri scoringen. Dermed endte det 0-0. Marseille og Lyon er de to mestscorende lagene i Ligue 1 så langt denne sesongen, og mye talte for en offensiv kamp med flere scoringer.

Slik ble det ikke, for begge lagene nølte med å ta altfor store sjanser offensivt, men vertene var nærmest seier. Marseille presset på for scoring mot slutten av kampen. André-Pierre Gignac hadde blant annet en avslutning i stolpen.

Ikke lenge før slutt falt ballen ned i femmeteren etter en corner. Marseille fikk pirket ballen mot målet, og TV-bildene viste at den var over streken, men assistentdommeren fikk aldri med seg det. Hjemmelaget ble snytt for en scoring.

I frustrasjon like etterpå gikk Jeremy Morel knallhardt inn i en takling og pådro seg rødt kort. Lyon doblet tross poengtapet luken på tabelltopp til to poeng.