ALFHEIM: TIL hadde i dag et nytt møte med Christer Johnsgård.

– Vi er i en prosess der vi ikke har avklart noe ennå. Vi skal prates i morgen og muligens i helga og konkludere da. Jeg regner med det blir beslutning etter hvert. Vi har en grundig kommunikasjon med Christer, sier sportssjef Svein-Morten Johansen.

Johnsgård selv har aldri lagt skjul på at han håper på en ny kontrakt med TIL.

– Jeg kom nettopp ut fra et møte. Nå skal jeg tenke litt på ting og tang, så får vi se. Jeg hadde en veldig fin prat med Svein-Morten, så får vi se hva det blir til, sier spissen.

Johnsgård har ikke fått noe tilbud fra TIL.

– Nei, vi snakker om mange forskjellige ting. Vi er ikke inne på det. Vi er en i en prosess der vi får se hva utfallet blir til slutt, sier Johansen.

Lite spilletid

Johnsgård fikk kun to kamper i eliteserien og til sammen rundt 20 minutter, men scoret to mål i cupen. 29-åringen har «bøttet inn» mål for TIL 2 og blitt en populær spiller blant supporterne. Akkurat nå er det veldig uklart om han får en sjanse til på TILs A-lag.

– Dette er en prosess vi skal gjøre ordentlig. Kanskje handler det om at det er en viss usikkerhet rundt valget. Det er et vanskelig valg, sier Johansen.

– Er andre klubber aktuelle, Christer?

– Ikke akkurat nå, men jeg utelukker egentlig ingenting, sier Christer Johnsgård.

– Jobber med saken

TIL er også i dialog med keeper Filip Loncaric og Morten Gamst Pedersen om nye avtaler. I likhet med Johnsgård, utløper kontraktene ved årsskiftet.

– Når det gjelder Filip er det ikke noen utvikling, men vi jobber med saken. Det kommer ikke til å skje noe før helga, sier Johansen.

– Har han fått et tilbud?

– Det har han ikke fått.

– Vil han få det?

– Det kan godt hende. Vi jobber med saken, sier TILs sportssjef.

Morten Gamst Pedersen – som hadde et skadepreget TIL-år, men en fin avslutning på sesongen – er for tiden på ferie på Maldivene.

– Vi skal ta en ordentlig runde med Morten når han er tilbake. Det blir trolig i slutten av neste uke, sier Svein-Morten Johansen.