ALFHEIM: Tirsdag møtte TIL-spissen Christer Johnsgård klubbens hovedtrener Bård Flovik og Svein-Morten Johansen, uten noen konklusjon på om den populære spissen får en ny TIL-avtale etter at inneværende avtale utløper ved nyttår.

– Vi ønsker å gå litt dypere i samtalen. Vi hadde en fin prat i dag og er enige om at vi skal konkludere på torsdag , sier sportssjef Svein-Morten Johansen.

– Det var en fin runde, hvor jeg fikk sagt litt om hva jeg tenker og de fikk sagt litt om sine tanker, sier Johnsgård.

TILs sportssjef er tydelig på at en vurdering av Johnsgård inn mot en A-lagstropp i 2017 vil være rent sportslig. Noen kombinasjonsrolle med trener— eller representasjonsoppgaver er ikke aktuelt.

Lite spilletid

I årets sesong ble det bare to korte innhopp i eliteserien for spissen. Han fikk riktignok store deler av sesongforberedelsene og tidlig sesong spolert av skader og jobboppdrag.

– Til syvende og sist så blir vi målt på det som skjer ute på banen. Det må vi også ta hensyn til i sammensetningen av en stall for 2017. Vi er avhengig av at vi har et kjempegodt fotballprodukt mellom de to målene, sier Svein-Morten Johansen.

Fra før av er det klart at TIL ønsker å forlenge avtalen med Morten Gamst Pedersen. Her var det i fjorårets kontrakt bakt inn en opsjon på ett år til, og «deadline» på opsjonen er 27. november.