Sarpsborg kjempet og slet, men ble rett og slett et nummer for små mot serieleder Molde. Trener Brian Deane ledet nylig laget til semifinale i cupen, men å slå Molde hjemme var aldri realistisk.

— Det er et skuffende tap, men samtidig taper vi for et bedre lag, sier han.

At Odd vant tidligere på dagen tror han spiller liten rolle i det lange løp.

— Molde vil vinne dette lett, de topper tabellen og er i en egen klasse, sier Deane.

TROR MOLDE TAR GULLET: Sarpsborg-trener Brian Deane (til høyre) blir intervjuet etter søndagens kamp. Moldes Vegard Forren og trener Tor Ole Skullerud til venstre i bildet. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sarpsborg reiser til Trondheim neste helg, og så kommer Odd på besøk til Sarpsborg uka etter.

— Har blitt bedre

Han følte aldri at Sarpsborg fikk noe grep om kampen, og selv om de blå ga alt ble det mye løping etter ballen – og Molde-spillerne.

— Som lag har vi kommet langt, men mot et så godt lag forventer vi ikke å vinne. Men skuffet er jeg allikevel, gjentar Deane.

For kaptein Ole Heieren Hansen ble det en spesiell dag. Midtstopperen spilte godt, men ble også hovedperson da Mathias Moström ble felt og fikk straffe.

— Jeg trodde jeg taklet ham utenfor boksen, sier Heieren Hansen.

Ikke straffe

Og TV-bildene viste at han hadde rett. Dommer Tore Hansen nølte ikke med å peke på straffemerket, men Vegard Forren klarte ikke å score på Gudmund Taksdal Kongshavn.

— Jeg skal ikke klage på dommeren for det. Jeg har også gjort grove feil, sier Heieren Hansen diplomatisk.

Deane derimot, synes tilsnakk er på sin plass.

— Det er trist egentlig. Han er utenfor boksen, og så får de straffe. Selv om Gudmund redder er det ikke en riktig avgjørelse. Det er ingen klar linje i dømmingen i denne ligaen dessverre, og det har jeg sagt flere ganger. Men det virker som jeg må stå alene om den påstanden, sier treneren.