TROMSØ-SOGNDAL 3-1 (Se høydepunktene i vinduet ovenfor)

LA MANGA: Etter sju sesonger i A-troppen til Viking valgte 23-åringen i vinter å forlate Stavanger, til fordel for Alfheim og Tromsø. Torsdag scoret Tasta-gutten sitt første mål for «Gutan», da han ga laget ledelsen 2-1 mot Sogndal i La Manga. TIL vant til slutt 3-1.

Tromsø pådro seg to skader i første omgang, og Landu Landu fikk sin sjanse etter en halvtimes spill. Da kampen var 77 minutter gammel sendte han TIL i ledelsen, mens Remi Johansen fastsatte sluttresultatet til 3-1 på overtid.

— Det gjør alltid godt å score, og jeg satte pris på den nettkjenningen, sier han til Aftenbladet.

I NY DRAKT:  Christian Landu Landu scoret sitt første mål for Tromsø mot Sogndal. Foto: JAN-ERIK LARSEN

Landu Landu føler seg godt mottatt i Tromsø, og håper å ta noen nye steg som fotballspiller.— Jeg liker Steinar Nilsen. Han er en trener som pusher meg, noe som forhåpentlig kan komme både meg og Tromsø til nytte. Så langt har vi trent hardt, det er først nå vi har startet med kampene. Konkurransen om plassene på laget er hard, så vi får se hvordan det går. Jeg håper jo å unngå for mye benkesliting, sier Landu Landu.

Han synes overgangen til vintermørke og snø har gått grei.

— Fram til nå har det nesten bare handlet om trening og hvile. Jeg har ikke hatt tid til så mange sightseeingturer i Tromsø. Men mottakelsen har i alle fall vært god, forsikrer han.

— Samtidig savner jeg jo guttene i Viking og kameratene i Stavanger, men for meg som fotballspiller var det et rett valg å søke nye utfordringer, mener 23-åringen.