Sogndal-Tromsø 1-3 :

Torsdag møttes Sogndal og Tromsø til treningskamp i La Manga. Før kampen sto TIL med et tap (0-2 mot Aalesund) og en seier (4-0 mot La Manga Club).

Etter 4-0-seieren mot La Manga Club var det optimisme i TIL-leiren før kampen. Og ”Gutan” fortsatte der de slapp. Allerede etter fem minutter fikk de straffe da Christopher Phsyché felte Gjermund Åsen i feltet.

Fra krittmerket sendte Zdenek Ondrasek Tromsø i føringen med sin andre scoring på like mange kamper.

Tromsø fortsatte kjøret, og Gjermund Åsen lekte seg mot Sogndals Psyché, som etter hvert så veldig svimmel ut på gressmatta i La Manga.

SCORET: Remi Johansen scoret 3-1-målet da TIL slo Sogndal 3-1. Foto: Digitalsport

Verken Magnus Andersen eller Ondrasek scoret på sine muligheter, men da Tromsø-forsvaret sviktet var Sogndals Robin Shroot dødelig effektiv.

Forsvarsglipp

Magnar Ødegaard sviktet i mottaket, og Shroot snappet ballen. Han stormet mot mål, og fintet Ødegaard nok en gang. Benny Lekström var overbevist om at engelskmannen skulle spille ballen til venstre, og slang seg til siden. Dermed fikk Sogndals nye spiss en enkel jobb med å trille ballen i det åpne målet.

1-1 holdt seg til pause, og lenge ut i 2.-omgang. Mange bytter hos begge lag gjorde spillet oppstykket, og ingen klarte å ta initiativet i kampen.

Men innbytter Christian Landu Landu var sugen på å vise seg frem. Et snaut kvarter før full tid lusket han bak i feltet etter en corner. Der fikk han god tid til å sikte, og keeper Mathias Dyngeland var sjanseløs da Landu traff helt nede i hjørnet.

Sogndal klarte aldri å svare, og desto vanskeligere ble det da Remi Johansen banket inn 3-1 to minutter før full tid.

3-1 sto seg kampen ut, og Tromsø tok dermed sin andre strake seier på La Manga.