Statistikksenter Eliteserien:

I sin blogg på mfk.no skriver treneren blant annet om gårsdagens TV2-sending:

«Man lyckades denna gång inte hitta några tveksamma domaravgjörelser att hänga upp sig i utan det blev istället ett tema på att jag inte skulle ha tyckt om «Nystemten» som visst Bergens «Nationalsång» heter. Det var till och med så att man i «Magasinet» sa att Moldes svenske tränare «Gick till frontalangrepp på Bergens nationalsång»...man blir så less!»

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO: Jonevret irriterer seg over TV 2, se kampintervjuet her.

Jonevret irriterer seg over "Nystemten"

Liker at det synges

Jonevret skriver at han tvert imot liker at det synges på stadion. Det har man prøvd å få til i Molde også, men der har man fått beskjed om å ikke ta inn andre enn spillerne på banen før kamp. Og det formelle skal gjøres unna så fort som mulig før kampstart.

«Jag undrade varför det gick bra i Bergen och ingen annan stans! Kan man kalla det «Frontal angrepp»...Hm, man blir trött!!» , skriver Kjell Jonevret som er irritert på seg sjøl som prater så mye at TV2 kutter bort 75 prosent...

Det som framsto som et angrep på Bergens nasjonalsang, medførte sinte mailer fra Bergen.

«Konger på byen»

Han går også ut mot TV 2 og ryktespredningen om at MFK-spillerne skulle være konger på byen.

«Dock blir jag förbannad när man för andra veckan i rad säger att Molde spelarna skulle vara «Kongar på Byn» och kanske skulle fokusera mer på fotboll istället! Hur kan det sitta några «Viktigpettrar», inte du Myhre, dig gillar jag, på tv och uttala sig om något sådant! Dom har ju inte en aning om vad som sker här!!» skriver Jonevret som lover å prøve å «strunta i vad dessa smarta killar tycker» og konsentrere seg om å prøve å få til et mirakel i Stuttgart.