STAVANGER: Både Rocky Lekaj og Morten Bjørlo leverer på Vikings treninger. I tillegg har klubben både norske og utenlandske navn på sin oversikt, men både trener Kjell Jonevret og speider Gary Goodchild innser at det neppe kommer inn nye spillere før til vinteren.

Gary Goodchild bekrefter at han flere ganger har sett Nest Sotra-spissen Steffen Lie Skålevik (22) i aksjon. Likeledes er Viking oppmerksom på at danske Thomas Dalgaard (31) er fristilt fra nederlandske Heerenveen.

— Joda, dette er spillere jeg har sett og som vi er oppmerksom på. Skålevik så jeg da han spilte for Nest Sotra mot både Bryne og Sandnes Ulf. Det er lovende og spennende spisstype, sier Goodchild til Aftenbladet.

Thomas Dalgaard var toppscorer i Danmark for to år siden, men har ikke hatt suksess etter at han ble solgt til Heerenveen.

— Dalgaard er en stor og sterk spiss, på nesten 190 cm. Han kan minne litt om Osita Chikere, men er langt mer rutinert. Samtidig er han 31 år, og vi vet at det tidligere har vært vanskelig å lokke slike spillere til Viking. Mitt tips er at vi beholder Jon Dadi Bödvarsson ut sesongen og fullfører med de spillerne vi har nå, sier Goodchild .

Det betyr også at Rocky Lekaj og Morten Bjørlo neppe er aktuell før neste sesong. Begge er under kontrakt med henholdsvis Raufoss og Sola.

— Både Rocky og Morten har vært gode på de to treningene de har gjennomført så langt, men jeg tror også det blir vanskelig å hente disse nå, sier trener Kjell Jonevret til Aftenbladet.

Han legger til at midtstopper Anthony Soares ikke har trent de siste dagene. Han fikk et slag i hodet mot Bodø/Glimt, og mot Sarpsborg 09 fikk han en ball i hodet fra kort hold. Amerikaneren har hatt vondt i hodet siden, og er tvilsom til kampen mot Strømsgodset søndag. Sannsynligvis spiller Joackim Jørgensen og Indridi Sigurdsson i midtforsvaret i Drammen.