SANDNES ULF-ODD GRENLAND 0-0:

Sandnes (Aftenbladet.no) : Vannspruten sto rundt spillerne da Sandnes Ulf og Odd møttes til den viktige kampen i bunnstriden søndag.

Hjemmelaget startet med å slå en del lange baller, men bortelagets forsvar ryddet greit unna.

Kampens første sjanse kom til Odd, skuddet fra Elbasan Rashani gikk imidlertid over.

Ropte på straffe

12 minutter ut i kampen gikk Arnor Traustasson over ende inne i Odds 16-meter, og ropte på straffespark, men dommer Tommy Skjerven vinket spillet videre.

Hjemmelagets høyreside var frisk de første 20 minuttene. Tre ganger måtte Odd klarere til corner i det blåtrøyene var på vei forbi.

Etter halvtimen hadde Morten Fevang en god sjanse til å gi bortelaget ledelsen. Headingen hans hadde kurs mot mål, men Arnor Traustasson reddet på streken.

Like etter var Odd Grenland frampå igjen etter at keeper Aslak Falch havnet på halvdistanse, men skuddet fra Mattias Andersson traff stolpen.

Sandnes Ulf var ikke veldig farlige foran Odd-keeper André Hansen. Nærmest var Vegard Aanestad etter et raid fra sin backposisjon, men skuddet ble klarert.

Lagene gikk til pause med 3-1 i målsjanser til bortelaget i en omgang som ble sterkt preget av at overvannet på banen gjorde vanskelig å spille fotball.

PARODI: Kampen mellom Sandnes Ulf og Odd ble preget av de store mengdene med regn. (Foto: Jarle Aasland).

Mer vann

Etter pausen ble spillerne møtt av enda større vannpytter på banen, spesielt på Odds banehalvdel.

Og var ikke oppgjøret en parodi før pause, ble den det etter hvilen. Det var umulig å slå pasninger på et par meter uten at ballen stoppet opp.

Ingen av lagene maktet å produsere noen sjanser, og de siste 45 minuttene med kjemping i de merkeligste situasjoner kan forbigås i stillhet.