Mandag vurderte Sandnes Ulf å legge inn protest mot at helgens seriekamp mot Odd (0-0) ble bestemt gjennomført — til tross for at baneforholdene ikke akkurat tillot finspill i Sandnes.

Et voldsomt regnvær og overvann på banen ødela kampen fullstendig, og Sandnes Ulf-trener Asle Andersen var klar på at han ønsket at kampen skulle spilles på nytt.

- Reglene sier at en kamp kan stoppes eller avlyses ut fra sportslige hensyn. På meg virker det som om samtlige mener at den ikke burde blitt gjennomført. Jeg tror begge lagene kunne vært interessert i å spille en ny kamp hvor det var mulig å få en rettferdig vinner , sa han til Aftenbladet.

Dommersjef Rune Pedersen sa samtidig at han ikke mente Sandnes Ulf hadde noen mulighet til å vinne frem med en eventuell klage, og nå har rogalandsklubben bestemt seg for å droppe hele saken.

- Etter å ha vurdert saken nøye har vi besluttet å ikke gå videre med saken og ikke legge inn protest da vi ikke ønsker å bidra til å skape et negativt omdømme for norsk fotball , melder styreleder Stig Ravndal på Sandnes Ulfs hjemmeside.

Klubben er likevel tydelig på at de mener kampen aldri burde vært spilt.

— Dommeren har i våre øyne ikke hensynstatt de manglende sportslige vilkår som grunnlag for sin beslutning. Når en spiller ikke kan føre en ball to meter før den stopper i overvann, er klubbens vurdering at dette er et klart hinder for å gjennomføre en kamp på en sportslig forsvarlig måte, melder klubben.