Nova Gorica (Rbnett): MFK spilte torsdag kveld uavgjort 1-1 etter scoring av Agnaldo Pinto de Moraes borte mot slovenske ND Gorica. Det holdt til avansement til den tredje kvalifiseringsrunden til Europaligaen.

Fra separatistområdet

Der møter de Zara Lugansk som kommer fra separatistområdene øst i Ukraina. Kampen kommer etter alt å dømme til å spilles i hovedstaden Kiev, siden byen det ukrainske laget kommer fra ikke er godkjent matchsted av UEFA på grunn av urolighetene.

— Jeg har aldri spilt i Ukraina før, og vi gleder oss til kampen, men når du skal fly ned dit er det ikke fotball man tenker på. Det er helt forferdelig det som har skjedd der, så sånn sett er det ikke optimalt. Kiev er vel godkjent av UEFA så da går det vel greit, sa Per Egil Flo til Rbnett.

Han ble byttet ut med det som så ut som en påbegynnende skade i torsdagens kamp mot ND Gorica, men sier det var mest for å hvile at han gikk av banen. Flo mente MFK leverte en god og strategisk bortekamp.

— Vi lå kompakt og hadde kontroll. Bortsett fra en liten periode der de presset var de egentlig ikke veldig farlige, fortsatte Flo.

Rødt kort

Kampens største drama skjedde i det 77. minutt da ND Goricas Amedej Vetrih fikk rødt kort av dommer Carlos Xistra. I den samme situasjonen fikk Martin Linnes gult for knuffing.

— Vetrih kom veldig hardt inn på en takling bakfra. Diskusjonen rundt om det var rødt kort eller ikke er ikke opp til meg å bedømme, sier Flo.