AALESUND — BRATVÅG 3-1: Allerede før ti minutter var spilt ledet Aalesund 2-0 - etter to målgivende pasninger fra den nye venstrebacken.

Etter sju minutter viste Kirkeskov at han har en farlig dødballfot. Hans innoversvinger med venstrefoten landet perfekt på hodet til Edvard Skagestad som stanget inn 1-0.

Mustafa «Mos» Abdellaoue i aksjon i fredagens treningskamp mot Bratvåg. Foto: Nikolas Birkevold Farstad

Bare tre minutter senere vartet AaFK opp med et flott angrep. Ballen endte på venstresiden hos Kirkeskov, som med et vakkert innlegg fant Mostafa Abdellaoue i feltet. Han satte inn årets første mål og 2-0 var et faktum.Aalesund var det klart beste laget de første 20 minuttene og viste tidvis positive tendenser. Etter dette falt nok nivået litt, og at det ebbet ut med 2-0 til pause var derfor greit nok.

Scoret etter 26 sekunder

I pausen satte AaFK inn Calle Björk, Vebjørn Hoff, Daniel Gretarssn og Tero Mäntyla. Det ga — nok noe tilfeldig - umiddelbart effekt. 26 sekunder var spilt da Vebjørn Hoff endte opp mutters alene i feltet og banket 3-0 opp i nettaket.

Aalesund presset det nyopprykkede 2. divisjonslaget i åpningen av omgangen, men i likhet med i første omgang ga presset seg utover omgangen. I det hele tatt hadde nok publikum som møtte opp på Color Line stadion nok ventet seg litt mer av AaFK-laget.

For i stedet for å kjøre på videre og skape flere sjanser, var det Brattvåg som fikk de største sjansene på tampen. Etter 74 minutter fikk Brattvåg en strålende overgangsmulighet, men Håkon Leines avslutning ble litt for svak.

Skodje-gutten skulle imidlertid få sin revansje sju minutter seinere. Plutselig endte han mutters alene opp med Lars Cramer i AaFK-målet. Alene med debutanten gjorde Leine ingen feil og satte inn 1-3 mellom beina på Cramer.

Flere mål ble det ikke på Color Line stadion. Dermed endte det med en komfortabel 3-1-seier i årets første AaFK-test.