— Dette var tabasco!

Slik beskriver trener Rikard Norling fredagens Brann-økt i Vestlandshallen. Og beskrivelsen er ganske god, det var full fyr og sterke saker.

Det er sjelden Brann-spillerne tenner til som de gjorde under den intense spilløkten på liten bane. Tofotstaklinger, kjeftbruk, krangler og diskusjoner mellom lagkamerater.

— Det kokte

— Det kokte litt. Det så dere kanskje at det gjorde for meg også, sier Amin Askar.

Askar var spesielt sint, han hadde først en høne å plukke med Andreas Vindheim som kom til å tråkke på ham.

— Sånn kan det være, man har lyst å vinne og hvis man blir taklet, må man smelle litt tilbake, sier Askar.

Dernest plukket han opptil flere høner med Erik Huseklepp. De "diskuterte", først på banen, så kjeklet de videre mens de hvilte seg etterpå. Da fulgte assistenttrener Simon Hollyhead nøye med på debatten.

— Jeg fikk en stempling i kneet, og da ble jeg irritert. Det var ikke bare meg det kokte oss i dag. Men det er ikke noe uvennskap mellom noen av oss, vi er kompiser igjen nå, sier Askar.

- Puls

Også andre spillere hugget til med munnen mot hverandre og observatører undret på om noen ville fly i hverandre. Det gjorde ingen, og etterpå mente Norling tenningsnivået var akkurat innenfor.

— Som jeg sa, jeg opplevde det som en tabascotrening. Jeg får ikke sagt det bedre. Det var puls hele veien.

- Fryktet du at noen skulle fly på hverandre?

— Nja, altså, nei... Det var viktig for spillerne å vinne i dag, og det skal det være. Kanskje har vi savnet det litt tidligere.

Etter tolagsspillet jublet vinnerlaget ekstra mye, til trening å være. Marcus Pedersen feiret med gledeshyl over halve banen, mens Askar og lagkameratene samlet seg til lagbilde.

— Jeg håper det ble fint! Jeg smilte i hvert fall, for det var j... deilig å vinne. Det er sånn når det er lenge til vi skal spille kamper, da må vi kjøre på under treningene, sier Askar.

Neste fredag spiller Brann årets første treningskamp, mot FK Fyllingsdalen.